"Virrasszatok tehát, mert nem tudjátok, mely napon jön el uratok." Mt 24:42

"De megmenekül mindenki, aki segítségül hívja az ÚR nevét, mert a Sion hegyén és Jeruzsálemben lesz a menedék az ÚR ígérete szerint, és azok menekülnek meg, akiket elhív az ÚR." Joel 2:32

 

“Ezek az üzenetek az Istentől vannak, és tisztelni kell őket.”

(Szűzanya, 2010. nov. 8.)
 
 
vedelemimalanca
 
 

Keresztes Imahadjárat 51. imája

A Szentlélek ajándékáért

Jöjj ó, Szentlélek Úristen, és áraszd ki Szereteted, Bölcsességed és Tudásod ajándékát alázatos lelkemre.

Tölts el engem az Igazság Fényével, hogy meg tudjam különböztetni Isten Igazságát azoktól a hazugságoktól, amelyeket a sátán és az ő angyalai terjesztenek.

Segíts nekem, hogy megfogjam a fáklyát és terjesszem a megértés lángját mindazoknak, akikkel csak találkozom, a mi Urunk, Jézus Krisztus által.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 52. imája

Imádság az Atyához

Legdrágább Atyám! Drága Fiad Nevében, és az Ő Kereszten való Kínszenvedésére emlékezve kiáltok hozzád.

Te, a Legmagasságosabb Isten, a Világmindenség Teremtője, tartsd üdvösségünket Szent Kezeidben.

Öleld át valamennyi gyermekedet, beleértve azokat is, akik nem ismernek Téged, és azokat is, akik bár ismernek, mégis más irányba tekintenek.

Bocsásd meg bűneinket és ments meg minket a Sátán és az ő seregének üldözésétől.

Végy minket karjaidba és tölts el bennünket azzal a reménységgel, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy lássuk az Igazság útját.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 53. imája

Ima a Katolikus Egyházért

Ó, Mennyei Atya, Szeretett Fiad Nevében kérlek Téged, adj erőt és kegyelmeket annak érdekében, hogy segítsen ellenállni a papoknak abban az üldöztetésben, amelyet elviselnek.

Segíts nekik, hogy ragaszkodjanak szeretett Fiad, Jézus Krisztus Tanításainak Igazságához, és soha ne mondjanak le az Eukarisztiában való jelenlétéről, és a hazugságokkal szemben ne gyengüljenek el, és ne adják meg magukat azoknak.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 54. imája

Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítéséért

Ó Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus Nevében kérlek, aki nagyon sokat szenvedett az emberiség bűneiért, segíts nekünk ezekben a nehéz időkben, amellyel most szembesülünk.

Segíts nekünk, hogy túléljük az üldöztetést, amelyet a kapzsi uralkodók és mindazok terveztek, akik el akarják pusztítani Egyházadat és gyermekeidet.

Könyörgünk Hozzád, drága Atyánk, hogy segíts nekünk családjaink táplálásában, és mentsd meg azok életét, akiket akaratuk ellenére a háborúba kényszerítenek.

Szeretünk Téged, Drága Atyánk. Kérünk Téged, segíts minket a szükség idején. Ments ki minket az Antikrisztus szorításából. Segíts nekünk, hogy átvészeljük bélyegét, a fenevad bélyegét, azáltal, hogy visszautasítjuk azt.

Segíts azoknak, akik szeretnek Téged, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz, minden időben; és hogy megadd nekünk a Kegyelmeket ahhoz, hogy Testben és Lélekben életben maradjunk.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 55. imája

Ima a Nagyfigyelmeztetésre való felkészüléshez

Ó, drága Jézusom, kérlek, nyisd meg Isten minden gyermekének a szívét Nagy Irgalmasságod ajándékára.

Segíts nekik, hogy Isteni Irgalmadat szeretettel és hálával elfogadják.

Tedd őket képessé arra, hogy Színed előtt alázatosakká váljanak, és könyörögjenek bűneik bocsánatáért, hogy így ők is részeseivé válhassanak Dicsőséges Királyságodnak.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 56. imája

A papok számára, hogy a Szent Eukarisztiának védelmet keressenek

Ó, drága Atyám, drága Fiad Nevében, aki a Kereszten feláldozta önmagát az emberiségért, segíts nekem, hogy hűséges maradhassak az Igazsághoz.

Boríts be engem Fiad Drága Vérével, és add meg nekem azokat a Kegyelmeket, amelyekkel továbbra is hittel, bizalommal és tisztelettel szolgálhatlak Téged, papi hivatásom hátralevő részében.

Ne engedd meg soha, hogy eltérjek a Szentmise Áldozat valódi jelentésétől, vagy a Szent Eukarisztia bemutatásától gyermekeid számára.

Adj nekem erőt, hogy Téged képviselni tudjalak, és úgy tápláljam nyájadat, ahogyan őket táplálni kell Fiad, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltójának Testével, Vérével, Lelkével és Istenségével.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 57. imája

Ima a Klérus számára: Jézus, halljam a Te hívásod

Jézus, engedd meg nekem, hogy meghalljam Hívásodat. Ó, drága Jézusom, nyisd meg a fülemet hangod csengésére, nyisd meg a szívemet szerető hívásodra. Töltsd el lelkemet Szentlelkeddel, hogy felismerhesselek Téged ebben az időben.

Felajánlom Neked alázatos hűségemet mindenben, amit csak kérsz tőlem. Segíts nekem, hogy felismerjem az Igazságot, hogy felálljak, válaszoljak, és oly módon kövessem a Hangodat, hogy segíteni tudjak Neked minden ember lelkének a megmentésében.

A Te Akaratod, számomra parancs. Add meg nekem a bátorságot, hogy megengedjem Neked, hogy vezess engem; hogy felvehessem a szükséges fegyverzetet, annak érdekében, hogy Egyházadat az Új Királyságod felé vezessem.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 58. imája

A Megtérés Keresztes Hadjárata

Ó, drága Jézus, hívlak Téged, hogy öleld át Isten minden gyermekét, és borítsd be őket Drága Véreddel. Engedd, hogy Véred minden cseppje beborítson minden lelket, hogy így megvédje őket a gonosztól.

Nyisd meg mindenki szívét, különösen a megkeményedett lelkekét, és azok szívét is, akik ugyan ismernek Téged, de a büszkeség bűne foltot ejtett rajtuk, hogy leboruljanak és könyörögjenek azért, hogy Szereteted Fénye árassza el a lelküket.

Nyisd meg szemüket, hogy meglássák az Igazságot, hogy Isteni Irgalmasságod virradata rájuk zúdulván, beborítsa őket Irgalmasságod Sugaraival.

Téríts meg minden lelket kegyelmeid által, különösen azokat, drága Jézus, akiket most kérek tőled: (itt nevezd meg a személyes szándékodat). Irgalomért könyörgöm Hozzád, és egy napi böjtöt ajándékként felajánlok Neked, minden héten ebben a hónapban, engesztelésül minden bűnért.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 59. imája

A hűség fogadalma az Isteni Akarathoz

Ó, Magasságos Isten, Mennyei Atya, erőteljesen hűséget fogadok neked, Téged tisztelvén és Neked mindenben engedelmeskedvén, egyesülve a Te Isteni Akaratoddal a Földön.

Egyetlen szeretett Fiad, az Igaz Messiás Szent Vére által felajánlom Neked elmémet, testemet és lelkemet, minden lélek nevében, hogy egyként egyesülve bebocsátást nyerjünk Mennyei Királyságodba, hogy ezáltal teljesedjen Isteni Akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 60. imája

Ima a családok megtéréséért a Nagyfigyelmeztetés alatt

Ó drága, édes Jézusom, Irgalmasságodért könyörgöm családom tagjainak a lelkéért.– Itt nevezd meg őket. – Felajánlom Neked szenvedéseimet, megpróbáltatásaimat és imáimat, hogy megmeneküljön a lelkük a sötétség szellemétől.

Ne engedd meg egyiküknek sem, e gyermekeid közül, hogy ellent mondjanak Neked, vagy, hogy visszautasítsák Irgalmasságod Kezét.

Nyisd meg a szívüket, hogy egybefonódjon a Te Szentséges Szíveddel, hogy így keresni tudják a szükséges megbocsátást, hogy megmeneküljenek a Pokol Tűzétől.

Adj nekik esélyt arra, hogy elégtételt adhassanak, és így a Te Isteni Irgalmasságod Sugarai által megtérjenek.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 61. imája

Ima az Egy- Világ ellenőrzésének elhárításáért

Ó, drága Mennyei Atyám, Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztre feszítése emlékére kérlek, védj meg minket, gyermekeidet, a Keresztre feszítéstől, amelyet az Antikrisztus és követői terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet.

Add meg nekünk azokat a Kegyelmeket, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy elutasítsuk a Fenevad Bélyegét, és add meg nekünk a szükséges segítséget, hogy leküzdjük a világ gonoszságait, melyeket azok terjesztenek, akik a sátán útját követik.

Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket elég erőssé ahhoz, hogy mindenkor felállhassunk Szent Szavad hirdetésére.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 62. imája

Az elveszett és a tehetetlen bűnösökért

Ó, Jézus, segíts nekem, mert én egy elveszett, tehetetlen és sötétségben lévő bűnös vagyok. Gyenge vagyok, és nincs bátorságom, hogy megkeresselek Téged.

Adj nekem erőt, hogy most hívni tudjalak, hogy a lelkem sötétségétől elszakadhassak.

Vigyél engem a Te Világosságodba, drága Jézus, bocsáss meg nekem, segíts nekem, hogy újra meggyógyulhassak, és vezess el engem a Te Szeretetedhez, a Békéhez, és az Örök Élethez.

Teljes bizalommal vagyok Irántad, és arra kérlek: vedd elmémet, testemet és lelkemet, miközben én átadom magam Isteni Irgalmasságodnak.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 63. imája

Védj meg Engem ezen az utazáson

Szeretett Édesanyám, Üdvösség Anyja, kérlek, imádkozz, hogy az Élet Táplálékát megadják majd nekem, hogy Az védelemben részesítsen engem ezen az utazáson, és hogy segítsen megmenteni Isten minden gyermekét.

Kérlek, segítsd meg mindazokat, akiket a hamis bálványok és hamis istenek megtévesztenek, hogy megnyissák szemüket Fiad Kereszthalálának Igazságára, hogy így Isten mindenegyes gyermeke megmeneküljön, és mindenki számára elhozza az Örök Életet.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 64. imája

Mentsd meg a testvéreimet

Ó, drága Üdvözítőm, Jézus Krisztus, fogadd el imám ajándékát és áldozataimat, hogy segítsen kimenteni testvéreimet a sötétség börtönéből, amelyben vannak.

Engedd meg nekem, hogy segítsek megmenteni a lelküket.

Könyörgöm Hozzád, bocsásd meg bűneiket, és kérlek, hogy áraszd el Szentlelkeddel a lelküket, hogy a Karjaidba fussanak – mivel oly kétségbeejtően szükségük van menedékre -, még mielőtt örökre elvesznének.

Ezekért a lelkekért ajánlom fel Neked önfelajánlásom ajándékát, alázatos szolgaságban, és hálaadásként.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 65. imája

A halálos bűnben levőkért

Ó, drága Jézus, az emberiség Üdvözítője, könyörgöm Hozzád, hogy Isteni Irgalmasságod által kegyelmezz azoknak a szegény lelkeknek, akiknek lehet, hogy a Nagyfigyelmeztetés során távozniuk kell ebből a földi életből.

Bocsásd meg bűneiket, és Kínszenvedésed emlékére kérlek, hogy add meg nekik ezt a különleges Kegyelmet, engesztelésül bűneikért.

Felajánlom Neked önmagamat, elmémet, testemet és lelkemet engesztelésül lelkük megmentéséért, és hogy elvezesd őket az örök életre.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 66. imája

Klérusnak: Segíts nekem, hogy Legszentebb Szavadhoz hű maradjak

Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy mindenkor hű maradjak Legszentebb Szavadhoz. Adj nekem erőt, hogy a nehézségek ellenére védelmezzem Egyházad Igazságát.

Tölts el engem azzal a kegyelemmel, hogy oly módon bánjak a Szentségekkel, ahogyan azt nekünk tanították. Segíts nekem, hogy az Élet Kenyerével táplálni tudjam Egyházadat, és hogy hűséges maradjak Hozzád, még akkor is, ha majd ezt megtiltják nekem.

Szabadíts meg Engem a megtévesztés láncától, amellyel talán majd nekem is szembe kell néznem, hogy Isten Igaz Igéjét mindenkor hirdetni tudjam.

Ebben az időben, minden szent szolgádat borítsd be Drága Véreddel, hogy Irántad való hűségünkben bátrak, készségesek és állhatatosak legyünk, szeretett Megváltónk, Jézus Krisztus iránt.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 67. imája

Tartsd biztonságban gyermekeimet a Hazugság Királyától.

Kérlek, drága Jézus, tartsd biztonságban gyermekeimet a Hazugság Királyától.

Szentséges Szívednek ajánlom fel ezeket a gyermekeket – itt nevezd meg őket – és kérem, hogy Drága Véred palástja által világosítsd meg a lelküket, és óvatosan vedd őket szerető Karjaidba, hogy minden bajtól védve legyenek.

Kérlek, nyisd meg a szívüket, és a Lelkiismeret Megvilágítása alatt áraszd el Szentlelkeddel a lelküket, hogy megtisztuljanak minden gonoszságtól.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 68. imája

Védj meg engem a Sátán befolyásától

Isten Anyja, Üdvösség Anyja, boríts be engem Legszentebb Palástoddal, és védd meg családomat a Sátán és az ő bukott angyalainak a befolyásától.

Segíts nekem, hogy mindenkor bízni tudjak szeretett Fiad, Jézus Krisztus, Isteni Irgalmasságában.

Tartsd életben az Iránta való szeretetemet, és soha ne engedd, hogy eltévelyegjek Tanításai Igazságától, független attól, hogy mennyi kísértést állítanak elém.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 69. imája

Ima Istenhez, az Atyához, az Ő Isteni Akaratának elfogadásáért

Mindenható Isten, én elfogadom Isteni Akaratodat.

Segíts gyermekeidnek elfogadni azt.

Állítsd meg a Sátánt, hogy ne tudja megvonni gyermekeid jogát Atyjuk örökségétől

Ne engedd soha, hogy feladjuk az örökségünkért, a Paradicsomért folytatott harcot

Hallgasd meg azon kérésünket, hogy a Sátán és bukott angyalai száműzve legyenek

Arra kérlek drága Atyám, hogy Irgalmasságod által tisztítsd meg a Földet és boríts be minket Szentlelkeddel

Vezess minket, hogy megalkossuk legszentebb Hadseregedet, amely rendelkezik azzal a hatalommal, hogy örökre száműzze a fenevadat.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 70. imája

Ima a Klérusért, hogy állhatatosak és hűségesek maradjanak Isten Szent Szavához

Ó, drága Jézus, segíts felszentelt szolgáidnak, hogy amint az Egyházadon belül a szakadás kibontakozik, felismerjék azt. Segíts szent szolgáidnak, hogy állhatatosak és hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz.

Soha ne engedd, hogy a világi becsvágyak elhomályosítsák az Irántad való tiszta szeretetüket.

Add meg nekik a kegyelmeket, hogy tiszták és alázatosak maradjanak Előtted, és hogy tiszteljék Legszentebb Jelenlétedet a Szent Eukarisztiában.

Segítsd, és vezesd mindazokat a felszentelt szolgákat, akiknek talán langyos az Irántad való szeretetük, és éleszd újra a Szentlélek lángját a lelkükben.

Segíts nekik, hogy felismerjék az elterelésük érdekében eléjük helyezett kísértéseket.

Nyisd meg szemüket, hogy mindenkor láthassák az Igazságot.

Áldd meg őket, drága Jézus, és borítsd be őket Drága Véreddel ebben az időben, hogy biztonságban tartsa őket a bajtól.

Adj nekik erőt, hogy ellenálljanak a Sátán csábításának, amikor összezavarodnának a bűn létezésének tagadása vonzásától.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 71. imája

Ima, hogy megmeneküljünk az üldöztetéstől

Ó, Jézus, mentsd meg Isten gyermekeit az Antikrisztustól. Védj meg minket a Föld ellenőrzésének terveitől.

Urunk, ments meg minket az üldöztetéstől. Védd meg a sötét lelkeket az Antikrisztustól, hogy Szemedben megmenekülhessenek.

Segíts minket gyengeségünkben. Lelkileg erősíts meg minket, hogy felemeljük és vezessük egymást, miközben Hadseregedben a Paradicsom Kapui felé menetelünk.

Szükségem van Rád, drága Jézus. Szeretlek Téged drága Jézus. Dicsőítem Jelenlétedet a Földön. Kerülöm a sötétséget.

Imádlak Téged és átadom neked testemet és lelkemet, hogy Jelenléted Igazságát kinyilatkoztathasd nekem, hogy mindenkor bízzak Irgalmasságodban.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 72. imája

A Tanítványok imája

Drága Jézus, készen állok, hogy terjesszem Szavadat. Add meg nekem a bátorságot, az erőt és a tudást, hogy úgy terjesszem az Igazságot, hogy a lehető legtöbb lelket juttassam el Hozzád.

Helyezz engem Szent Szívedbe, és boríts be Drága Véreddel, hogy elteljek azokkal a Kegyelmekkel, amelyek segítségével a világ minden részén a megtérést terjeszthetem, Isten minden gyermekének üdvössége érdekében, vallási hovatartozásuktól függetlenül.

Én mindig bízom Benned. Szeretett Tanítványod.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 73. imája

A fiatal lelkekért, a fiatal gyermekekért

Ó, Jézus, segíts nekem megmenteni a fiatal lelkeket az egész világon.

Segítsd őket Kegyelmeddel által, hogy meglássák Létezésed Igazságát.

Vidd el őket Szentséges Szívedhez, és nyisd meg a szemüket Szeretetedre és Irgalmasságodra.

Mentsd meg őket a Pokol Tüzétől az én imáim által is, és légy Irgalmas a lelkükhöz.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 74. imája

A megkülönböztetés Ajándékáért

Ó, Isten Anyja, segíts nekem, hogy a Szentlélek Ajándékára felkészítsem a lelkemet.

Fogd meg a kezemet, akár egy gyermeknek, és vezess engem az úton a Szentlélek Ereje által a Megkülönböztetés Ajándéka felé. Nyisd meg a szívemet, és tanítsd meg nekem, hogyan adhatom át Neked testemet, elmémet és lelkemet.

Szabadíts meg engem a büszkeség bűnétől, és imádkozz, hogy minden eddig elkövetett bűnöm megbocsátást nyerjen, a lelkem megtisztuljon, meggyógyuljak, és hogy megkaphassam a Szentlélek Ajándékát.

Köszönöm neked, Üdvösség Anyja, közbenjárásodat, és szeretettel a szívemben várok erre az Ajándékra, mely után örömmel vágyakozom.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 75. imája

Drága Jézus, átadom Neked fájdalmamat

Jézus, egyesítem fájdalmamat és Szenvedésemet azzal a szenvedéssel, amelyet Kínszenvedésedkor szenvedtél el a Kálvárián.

Minden gyalázást és szóbeli támadást, amelyet elviselek, felajánlok Neked Tövissel való Megkoronázásod tiszteletére. Minden igazságtalan bírálatot, amellyel engem illetnek, felajánlok Neked Pilátus előtti megaláztatásod tiszteletére.

Minden testi gyötrelmet, amelyet mások kezétől szenvedek el, felajánlok Neked Megostorozásod tiszteletére.

Minden sértést, amelyet elviselek, felajánlok Neked szörnyű testi megkínzásod tiszteletére, amikor a Tövissel való Megkoronázáskor kiszúrták a Szemedet.

Minden alkalommal, amikor a Te példádat követve Tanításaidat közvetítem, és amikor a Te Nevedben engem kigúnyolnak, engedd, hogy segítsek Neked a Kálvária felé vezető úton. Segíts nekem, hogy megszabaduljak a büszkeségtől, és sohase féljek bevallani, hogy szeretlek Téged, drága Jézus.

Amikor életem során minden reménytelennek tűnik, segíts nekem bátornak lenni, amikor arra emlékezem, hogy milyen készségesen engedted át Magad, hogy ilyen aljas és kegyetlen módon Keresztre feszítsenek.

Segíts nekem, hogy felálljak, és igaz Kereszténynek számítsak, egy igaz katonának Hadseregedben, hogy alázatos és töredelmes szívvel emlékezzek az értem hozott Áldozatodra.

Fogd meg a kezem, drága Jézus, és mutasd meg nekem, hogy szenvedésem hogyan ösztönözhet másokat arra, hogy az azonos gondolkodású lelkek, akik szeretnek Téged, csatlakozzanak Hadseregedhez.

Segíts nekem, hogy elfogadjam a szenvedést, és azt a lelkek megmentéséért ajándékként ajánljam fel Neked az utolsó csatában, a Gonosz zsarnoksága ellen.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 76. imája

Az ateisták imája

Jézus, segíts nekem, hogy amint Isten Szeretete bemutatásra kerül számomra, elfogadjam azt.

Nyisd meg a szememet, elmémet, szívemet és lelkemet, hogy megmenekülhessek.

Segíts nekem, hogy hinni tudjak azáltal, hogy Szereteteddel betöltöd a szívemet.

Aztán ölelj át engem, és ments meg engem a kétségek gyötrelmeitől.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 77. imája

Nagy Britannia számára

Ó, Mennyei Atya, az ember Teremtő Istene, kérlek, hallgasd meg imámat. Könyörgöm Hozzád, mentsd meg Nagy Britanniát a gonosz karmaiból és a diktatúrától.

Kérlek, hogy egyesíts mindnyájunkat egy családdá a Te Szemedben, minden vallású, hitű és bőrszínű embert.

Adj nekünk erőt az összefogásra, hogy ellenszegüljünk minden olyan törvénynek, amelyet Tanításaid megtiltására vezetnek be.

Adj nekünk erőt és bátorságot, hogy soha ne hagyjunk el Téged, és hogy imáink által segítsünk megmenteni minden gyermekedet. Vezesd egységre testvéreinket, hogy tisztelettel adózzunk Ígéretednek, mely az Örök Életet és az Új Paradicsomba való belépést hozza el nekünk.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 78. imája

Szabadíts meg a gonosztól

Ó, Jézus, védj meg Engem a Sátán hatalmától. Helyezz engem a Szívedbe, miközben én megszabadulok minden iránta való hűségemtől és az ő gonosz útjaitól.

Átadom Neked akaratomat, és térden állva, alázatos és töredelmes szívvel jövök Színed elé.

Életemet a Te Szent Karjaidra bízom. Ments meg engem a gonosztól. Szabadíts meg és vigyél el engem Védelmed biztos kikötőjébe, most és mindörökké.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 79. imája

Ima a kétmilliárd elveszett lélekért

Ó, drága Jézus, könyörgöm Hozzád, hogy áraszd ki Irgalmasságodat az elveszett lelkekre.

Bocsásd meg nekik, ha elutasítanak Téged, és használd fel imámat és szenvedésemet, hogy Irgalmasságod által kiáraszthasd rájuk Kegyelmeidet, amelyekre szükségük van lelkük megszentelődése érdekében.

Kérem Tőled az irgalom ajándékát lelkük számára. Kérlek, nyisd meg a szívüket, hogy menjenek Hozzád, és kérjék Tőled, hogy töltsd el őket Szentlelkeddel, hogy ez által el tudják fogadni szereteted Igazságát, és így Veled és Isten Családjával örökké élhessenek.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 80. imája

Ima azokért a lelkekért, akik gyilkosságot követtek el

Ó, drága Jézus, Irgalomért könyörgök azok számára, akik gyilkosságot követtek el.

Sürgősen kegyelmet kérek azok számára, akik halálos bűnben vannak. Felajánlom Neked szenvedéseimet és nehézségeimet, hogy megnyisd Szívedet, és megbocsásd bűneiket.

Kérlek Téged, borítsd be Drága Véreddel mindazokat, akiknek a lelkében gonosz szándék van, hogy gonoszságaiktól tisztára lehessen mosni őket. Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 81. imája

Ima a Szentáldozás Ajándékáért

Ó, Mennyei Ostya, töltsd el testemet a számára szükséges táplálékkal.

Töltsd el lelkemet Jézus Krisztus Isteni Jelenlétével. Add meg nekem a kegyelmeket, hogy teljesítsem Isten Szent Akaratát. Tölts el Engem békével és nyugalommal, melyek a Te Szent Jelenlétedből fakadnak.

Soha ne engedd, hogy kételkedjek Jelenlétedben. Segíts nekem, hogy elfogadjalak Téged, mint Testi és Léleki Valóságot, és hogy a Szent Eukarisztia által a nekem ajándékozott Kegyelmek segítsenek hirdetni a Mi Urunk, Jézus Krisztus Dicsőségét. Tisztítsd meg a szívemet.

Nyisd meg a lelkemet, és szentelj meg engem, amikor magamhoz veszem a Szent Eukarisztia nagy Ajándékát.

Add meg nekem azokat a kegyelmeket, és részesíts engem azokban a kegyekben, melyekkel Isten minden gyermeke meg van ajándékozva, és mentesíts engem a Purgatórium tűzétől.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 82. imája

A Maradék egyház győzelméért

Jézus, világ Királya és Üdvözítője, felajánljuk neked tiszteletünket, hűségünket és cselekedeteinket, hogy Dicsőségedet minden embernek hirdethessük.

Segíts nekünk, hogy elnyerjük az erőt és a bizalmat ahhoz, hogy felálljunk, és mindenkor hirdessük az Igazságot. Ne engedd, hogy meginogjunk vagy tétovázzunk a győzelem felé való menetelésünkben és azon tervünkben, hogy lelkeket mentsünk.

Felajánljuk önmagunkat, szívünket és minden vagyonunkat, hogy mentesek legyünk minden akadálytól, amint folytatjuk tövissel teli utunkat az Új Paradicsom kapui felé. Szeretünk Téged, drága Jézus, szeretett Üdvözítőnk és Megváltónk. Egyesítjük magunkat Szent Szíveddel, testben és lélekben.

Áraszd reánk Védelmed Kegyelmeit. Boríts be minket Drága Véreddel, hogy elteljünk bátorsággal és szeretettel, hogy felálljunk és hirdessük Új Királyságod Igazságát.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 83. imája

Ima a büntetések enyhítésére

 

Ó, drága Atyánk, Legmagasságosabb Isten, mi, a Te szegény gyermekeid Mennyei Trónod elé vetjük magunkat.

Könyörgünk Hozzád, szabadítsd meg a világot a gonosztól. Irgalmasságodért esedezünk azon lelkek számára, akik rettenetes nehézségeket okoznak gyermekeidnek a Földön.

Kérünk Téged, bocsáss meg nekik. Kérünk Téged, távolítsd el az Antikrisztust, amint ismertté tette magát. Kérünk Téged, drága Urunk, enyhítsd büntetésed Kezét.

Kérünk Téged, hogy cserébe fogadd el imáinkat és szenvedéseinket, hogy könnyítse gyermekeid szenvedéseit, ebben az időben. Bízunk Benned.

Tisztelünk Téged. Köszönjük Neked azt a nagy áldozatot, amelyet akkor hoztál, amikor elküldted egyetlen Fiadat, Jézus Krisztust, hogy megszabadítson minket a gonosztól.

Újból üdvözöljük Fiadat, mint az emberiség Üdvözítőjét. Kérünk Téged, védj meg minket. Tarts távol minket a bajtól. Segítsd családjainkat. Légy Irgalmas hozzánk.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 84. imája

Ima, hogy megvilágosodjon az elithez tartozók lelke, akik a világot uralják.

Ó, Jézus, kérlek Téged, világosítsd meg az elithez tartozók lelkét, akik a világot uralják. Mutasd meg nekik Irgalmasságod bizonyítékát.

Segíts nekik, hogy megnyissák a szívüket, és igaz alázatot mutassanak azáltal, hogy tisztelik Kereszthalálod nagy Áldozatát, midőn meghaltál a bűneikért.

Segíts nekik, hogy felismerjék, ki az ő Igaz Alkotójuk, ki a Teremtőjük, és töltsd el őket a kegyelmekkel, hogy meglássák az Igazságot.

Kérlek, akadályozd meg terveik magvalósulását, azért, hogy ne tudjanak az emberek millióinak kárt okozni a védőoltások, az élelmiszerhiány, az ártatlan gyermekek örökbefogadásának kényszerítése és a családok szétválasztása által.

Gyógyítsd meg őket. Borítsd be őket Világosságoddal, és vedd őket Szíved kebelébe, hogy megmentsd őket a gonosz csapdáitól.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 85. imája

Ima, hogy az Amerikai Egyesült Államok megmeneküljön a csaló kezéből.

 

Ó, drága Jézus, borítsd be nemzetünket legértékesebb védelmeddel.

Bocsásd meg nekünk az Isten Tízparancsolata ellen elkövetett bűneinket. Segítsd az amerikai népet, hogy visszaforduljon Istenhez. Nyisd meg az elméjüket az Úr Igaz Útjára.

Nyisd meg megkeményedett szívüket, hogy elfogadják Irgalmasságod Kezét. Segítsd meg ezt a nemzetet, hogy felálljon az istenkáromlás ellen, melyet lehet, hogy ránk kényszerítenek, kérvén tőlünk, hogy tagadjuk meg Jelenlétedet.

Könyörgünk Hozzád, Jézus, hogy ments meg minket, védj meg minket minden bajtól, és öleld népünket Szentséges Szívedre.

Ámen.

 

 


Keresztes Imahadjárat 86. imája

Szabadíts meg engem a kétség gyötrelmétől

Drága Jézus, összezavartan és csalódottan jövök Színed elé, mert aggódom azért az Igazságért, melyet ezekben az üzenetekben kinyilatkoztatsz.

Bocsáss meg nekem, ha igazságtalan voltam Veled. Bocsáss meg nekem, ha nem tudlak meghallani Téged. Nyisd meg szemem, hogy meglássam, mi az, amit elvársz tőlem, és hogy azt meg is értsem. Könyörgök Hozzád, add meg nekem a Szentlélek erejét, hogy megmutassa nekem az Igazságot.

Szeretlek, drága Jézus, és kérlek, szabadíts meg engem a kétség gyötrelmétől. Segíts nekem, hogy válaszoljak hívásodra.

Bocsáss meg nekem, ha megbántottalak, és vigyél engem közelebb Szívedhez. Vezess engem új Királyságodba, és légy kegyes hozzám, hogy imáim és szenvedésem által én is segíthessek a lelkek megmentésében, melyek oly értékesek Szentséges Szíved számára.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 87. imája

Védd meg nemzetünket a gonosztól

Ó, Atyám, Fiad nevében, ments meg minket a kommunizmustól. Ments meg minket a diktatúrától. Védd meg nemzetünket a pogánysággal szemben.

Mentsd meg gyermekeinket a bajtól. Segíts nekünk, hogy meglássuk Isten Világosságát. Nyisd meg szívünket Fiad Tanításaira. Segíts meg minden egyházat, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Isten Igéjéhez.

Kérünk Téged, tartsd biztonságban nemzetünket az üldöztetéstől. Drága Atyánk, irgalommal tekints le ránk, függetlenül attól, hogy mennyire bántottunk meg Téged.

Jézus, Emberfia, boríts be minket Drága Véreddel. Ments meg minket a gonosz csapdáitól. Könyörgünk Hozzád, drága Istenünk, lépj közbe és állítsd meg a gonoszt abban, hogy elnyelje a világot, ebben az időben.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 88. imája

Ima a lelkekért a Nagyfigyelmeztetés után

Ó, Jézus Szentséges Szíve, mutasd meg mindnyájunknak, szegény bűnösöknek Irgalmasságodat. Világosítsd meg a kőszívűeket, akik annyira kétségbeestek, miközben vezetést keresnek.

Bocsásd meg nekik gonoszságukat. Segíts nekik Szereteted és Irgalmasságod által, hogy azt a szívükben megtalálják, és hogy megragadják Megváltásod nagy Ajándékát.

Könyörgöm Hozzád: bocsáss meg minden léleknek, aki elutasítja Isten Igazságát.

Borítsd be őket Világosságoddal, drága Jézus, hogy az megvakítsa őket az ördög gonoszságaira és csábításaira, aki megpróbálja majd őket elszakítani Tőled egy egész örökkévalóságra.

Kérlek Téged, adj erőt Isten minden gyermekének, hogy hálásak legyenek Nagy Irgalmasságodért. Kérlek Téged, nyiss ajtót Királyságodhoz minden elveszett lélek számára, akik a tehetetlenség és reménytelenség állapotában vándorolnak a Földön.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 89. imája

A nyomorult bűnösök imája

Drága Jézus, segíts nekem, szegény nyomorult bűnösnek, hogy bűnbánattal a lelkemben jöhessek Eléd. Tisztíts meg engem bűneimtől, amelyek tönkretették az életem.

Add meg nekem az új élet ajándékát, mely mentes a bűn bilincseitől, és azt a szabadságot, melyet bűneim megvonnak tőlem.

Újíts meg engem Irgalmasságod világosságában. Ölelj át engem a Szívedben. Engedd, hogy érezzem Szeretetedet, hogy közelebb kerülhessek Hozzád, és hogy Irántad való szeretetem lángra gyúljon.

Könyörülj rajtam, Jézus, és óvj meg engem a bűntől. Tégy méltóvá engem arra, hogy beléphessek Új Paradicsomodba.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 90. imája

Hálaadás legdicsőségesebb Második Eljöveteledért

Ó, Jézusom, felajánlom Neked dicséretemet és hálaadásomat legdicsőségesebb Második Eljöveteledért. Üdvözítőm, Te azért születtél, hogy Örök Életet adj nekem, és a bűntől megszabadíts engem.

Felajánlom Neked szeretetemet, köszönetemet és imádásomat, miközben felkészítem lelkemet Magasztos Eljöveteledre. Ámen.


Keresztes Imahadjárat 91. imája

Engedd, hogy hűséges maradjak hitemhez

Ó, Üdvösségnek Áldott Anyja, védj meg engem a szükség órájában, amikor szembe kell néznem a gonosszal.

Segíts nekem, hogy félelem nélkül a lelkemben, erővel és bátorsággal megvédjem Isten Szavát. Imádkozz értem, hogy hűséges maradjak Krisztus Tanításához, és hogy teljesen átadhassam Neki félelmeimet, gondjaimat és szomorúságomat.

Segíts nekem, hogy félelmet nem ismerve haladhassak előre ezen a magányos úton, Isten Szent Szavának Igazságát hirdetvén, még akkor is, amikor Isten ellenségei szinte tejesen lehetetlenné teszik számomra ezt a feladatot.

Ó, Áldott Anya, kérlek, add, hogy az üldöztetés során, közbenjárásod által, minden keresztény hite mindenkor erős maradjon.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 92. imája

Az Állhatatosság Kegyelméért.

Ó, drága Jézus, az Állhatatosság kegyelmi ajándékát kérem Tőled.

Kérlek, add meg nekem a kegyelmeket, amelyekre szükségem van, hogy védelmezni tudjam Legszentebb Szavadat.

Kérlek, szabadíts meg engem minden eddigi kétségtől. Kérlek Téged, áraszd el lelkemet jósággal, türelemmel és állhatatossággal.

Segíts nekem, hogy méltóságteljes maradhassak, amikor Szent Nevedben sértegetnek engem.

Tégy erőssé engem, és boríts be kegyelmeddel, amikor szembe kell néznem az előttem álló megpróbáltatásokkal, amint azon fáradozom, hogy segítsek Neked az emberiség megmentésében, hogy folytatni tudjam még akkor is, amikor fáradt vagyok, vagy amikor nincs hozzá elegendő erőm.

Ámen.

 


Keresztes Imahadjárat 93. imája

A Megtérés Könnycseppjeiért

Ó, szeretett Jézusom, Te közel állsz a szívemhez.

Egy vagyok Veled. Szeretlek Téged. Nagyra értékellek Téged.

Engedd, hogy érezzem Szeretetedet. Engedd, hogy érezzem Fájdalmadat. Engedd, hogy érezzem Jelenlétedet.

Add meg nekem az Alázat Kegyelmét, hogy méltó lehessek a Mennyei Királysághoz hasonló földi Királyságodra.

Add meg nekem a Megtérés Könnyeit, hogy mint igaz tanítványod, őszintén felajánljam magam neked; hogy segítsem Küldetésedben minden egyes lélek megmentését a Földön, mielőtt újra eljössz ítélni élőket és holtakat.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 94. imája

Az elme, a test és a lélek gyógyulásáért

Ó, drága Jézus, fáradtan, betegen és fájdalmamban arra vágyakozva borulok le Eléd, hogy meghalljam Hangodat.

Engedd, hogy Isteni Jelenléted megérintsen engem; hogy Isteni Fényed elárassza testemet, lelkemet és elmémet. Bízom a Te Irgalmadban.

Isteni Jelenlétedben, maradéktalanul átadom Neked fájdalmamat és szenvedésemet, és arra kérlek: add meg a kegyelmet, hogy bízzam Benned, hogy Te ki tudsz gyógyítani engem ebből a fájdalomból és sötétségből, hogy újra egészséges lehessek; hogy az Igazság Ösvényét követni tudjam, és hogy lehetővé tegyem Számodra, hogy elvezess engem az új Paradicsomi életre.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 95. imája

Íme, egy rövid ima, hogy segítsen időt találni az imádkozásra

Ó, Üdvösség Anyja, jöjj segítségemre, mivel azzal küszködöm, hogy időt találjak az imádkozásra.

Segíts nekem, hogy szeretett Fiad, Jézus Krisztus számára megadjam a megérdemelt időt, hogy megmutassam Neki, mennyire szeretem Őt.

Arra kérlek Áldott Édesanyám, Üdvösség Anyja, nyerd el számomra a szükséges Kegyelmeket, és esdekelj ki minden kegyelmet és kegyet drága Fiadtól, hogy Kebelének Szentséges Szívébe burkolhasson engem.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 96. imája

Hogy megáldja és védelmezze a mi Keresztes Imahadjárat csoportunkat

A Jézus az Emberiségért imacsoport összejövetel elején és végén imádkozni.

Ó, drága Jézus, kérlek, áldj meg és védelmezz minket, Keresztes Imahadjáratod csoportját, hogy mentesek legyünk az ördög gonosz támadásaitól, és minden gonosz lélek támadásától, akik a lelkek megmentéséért vállalt Szent Küldetésünk során gyötörhetnek minket.

Hadd legyünk továbbra is hűségesek és erősek, miközben a világ előtt állhatatosan kitartunk Szent Neved mellett, és sohase hátráljunk meg azon küzdelmünkben, hogy Szent Szavad Igazságát terjesszük.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 97. imája

Hogy a Keresztes Imahadjárat Csoportjai egyesüljenek

Ó, Üdvösségnek szeretett Anyja, könyörgöm Hozzád, hogy imáid által egyesítsd Isten Maradék Hadseregét szerte a világon.

Boríts be minden Keresztes Imahadjárat Csoportot az Üdvösség Kegyelmével, mely Fiad, Jézus Krisztus Irgalmasságán keresztül árad ránk.

Küldd el angyalaidat, hogy borítsanak be mindnyájunkat, különösen azokat a papokat, akik a Keresztes Imahadjárat csoportjait vezetik.

Segíts nekünk, hogy elkerüljük a zaklatottságokat, amelyek megosztottságot okoznak közöttünk, és védj meg minket a fegyverzet ajándékával, hogy mentesek legyünk a támadásoktól, melyeket Jézus Krisztus iránti szeretetünkért kell elviselnünk ebben a Szent Küldetésben, a lelkek megmentéséért.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 98. imája

Hogy Isten Kegyelme beborítsa a világ vezetőit

Ó, Áldott Édesanyám, Üdvösség Anyja, légy szíves kérd meg Szent Fiadat, hogy árassza Kegyelmeit és Szeretetét azokra a vezetőkre, akik a világot ellenőrzik.

Imádkozz, hogy Isten Fénye meggyógyítsa őket vakságukból, és megnyissa kővé dermedt szívüket.

Akadályozd meg őket abban, hogy üldözzék az ártatlan embereket.

Kérlek, imádkozz, hogy Jézus vezesse majd őket, és állítsa meg azon tevékenységüket, amellyel akadályozzák Tanításai Igazságának terjedését a nemzetek között.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 99. imája

Ima Ausztrália & Új – Zéland megmentésére

Ó, Isten, Mindenható Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében légy Irgalmas minden gyermekedhez Ausztráliában és Új – Zélandon.

Bocsásd meg nekünk, Szent Szavadat elutasítását.

Bocsásd meg nekünk a közömbösség bűnét.

Szabadíts meg minket pogány kultúránktól, és boríts be minket a szükséges kegyelmekkel, hogy sugalmazzuk a reményt, a hitet és a szeretetet testvéreink között.

A megkülönböztetés Ajándékáért könyörgünk Hozzád, és arra kérünk, részesíts minket azokban az Áldásokban, amelyekre szükségünk van annak biztosítására, hogy csak a Te Szent Szavad Igazságát lehessen hallani, és hogy minden lélek megkapja a kulcsot az örök élethez.

Ámen.


Keresztes Imahadjárat 100. imája

A Kereszténység túléléséért

Ó, drága Jézus, azon képességért könyörgünk Hozzád, hogy túléljük a megpróbáltatásokat, amelyekkel most szembe kell néznünk, mivelhogy az utolsó Igaz Pápa már befejezte Irántad való Küldetését.

Segíts nekünk, hogy ellenálljunk a szörnyű visszaéléseknek, amelyekkel szembe kell most néznünk annak az Egyháznak az összeomlása miatt, amelyet mi valamikor megismertünk.

Ne engedd meg soha, hogy eltérjünk Isteni Szavad Igazságától. Segíts nekünk, hogy csendben maradjunk, amikor a támadások a vállunkra nehezednek, arra csábítva minket, hogy hátat fordítsunk Neked és a Szentségeknek, amelyeket Te adtál a világnak.

Borítsd be Hadseregedet egy pajzshoz hasonló erőteljes Szeretettel, amelyre szükségünk van, hogy megvédjen minket a hamis prófétától és az Antikrisztustól.

Segítsd földi Egyházadat, hogy elterjedjen és gyarapodjon; hogy ragaszkodjon az Igazság betartásához, és hogy segítse testvéreinket az Igazság Ösvényén vezetni, hogy megfelelően felkészítsen minket Második Eljöveteledre.

Ámen.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 147
Heti: 381
Havi: 231
Össz.: 483 468

Látogatottság növelés
Oldal: keresztes imahadjárat 51-100
"Virrasszatok tehát, mert nem tudjátok, mely napon jön el uratok." Mt 24:42 - © 2008 - 2024 - azidokvege.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »